Slamstox Soccer Event

Zondag 24 oktober. Voetbalclub Unitas ’59 in Eindhoven. Een dag waarin jij gaat bewijzen dat je thuis hoort in de Amerikaanse voetbalcompetities. Inschrijven? Dat kan hier!

Je gaat keihard trainen onder leiding van trainers die actief zijn binnen een BVO. Je gaat jezelf laten zien in een wedstrijd en de competitie aan met andere spelers. Je krijgt informatie over voetballen en studeren in Amerika en een persoonlijke evaluatie van je kansen op een scholarship. Daarnaast ga je kennismaken met onder andere ex-profvoetballer én ex-student-athlete Wouter Verstraaten. Wouter is een van de beste Slamstox voetballers ooit, en heeft gespeeld in de Amerikaanse Division 1 competitie en in de MLS!

Een fantastische kans om jezelf te laten zien voor onze Amerikaanse coaches, maar ook om erachter te komen wat jouw mogelijkheden zijn om sport en studie te combineren in Amerika.

De kosten voor deelname bedragen 25 euro. We beloven een fantastische dag, hoog niveau voetbal, waardevolle informatie én een lekkere lunch!

Published On: October 5th, 2021Categories: Nieuws
Toernooien SAE

Toernooien Soccer Academy Eindhoven

De Soccer Academy Eindhoven organiseert ieder jaar 4 BVO toernooien.
Toernooien SAE