Stars of Soccer

Beste ouder(s)/deelnemer(s),Zoals jullie weten zijn wij Soccer Academy Eindhoven (SAE) en Stars of Soccer onlangs een samenwerking aangegaan. Dit heeft tot resultaat geleid dat we samen op 30 oktober 2022 een succesvolle talentendag hebben georganiseerd in het Jan Louwers Stadion. We hebben met elkaar afgesproken dat de leden van de SAE in de toekomst bij elke talentendag die Stars of Soccer gaat organiseren €10 korting gaat krijgen.Dus wil je meedoen aan een talentendag van Stars of Soccer en wil je €10 korting ontvangen, dan graag onderstaande vragen beantwoorden en mailen naar jorgen.smits@saeindhoven.nl en €35 voor de inschrijving overhandigen aan Jorgen Smits.

Geboortejaar: Geboortedatum: Voornaam: Tussenvoegsel:Achternaam: Jongen of meisjes:E-mailadres:Straat + Huisnummer (+ toevoeging): Plaats: Postcode:Ben je al lid van een voetbalclub?: Indien ja; welke voetbalclub?: Positie: Telefoonnummer:

De Eerst volgende talentendag is in Hasselt op vrijdag 6 januari 2023 en de inschrijving via de SAE kan tot 2 weken voor de start van de talentendag dus tot 23 december 2022. Alle inschrijvingen daarna gaan rechtstreeks via Stars of Soccer en geld de korting van €10 niet meer.Hieronder de flyer voor de Futsal talentendag in Hasselt.

We gaan van deze talentendag samen met jullie, de deelnemers, de scouts en de trainers er weer een mooi en groot voetbalfeest van maken.

De Aftermovie van de talentendag 30 oktober 2022 in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen en/of opmerkingen zijn, kun je contact met ons opnemen via info@starsofsoccer.nl hopelijk tot op onze volgende talentendag!

Met sportieve groet,

Team Stars of SoccerTeam Soccer Academy Eindhoven

Published On: December 1st, 2022Categories: Nieuws
Toernooien SAE

Toernooien Soccer Academy Eindhoven

De Soccer Academy Eindhoven organiseert ieder jaar 4 BVO toernooien.
Toernooien SAE