Partner Soccer Academy Eindhoven

Soccer Academy Eindhoven is een innovatieve en vooruitstrevende voetbal academy. De voetbalschool en academy worden geleid door (ex) BVO jeugdtrainers Frank Scholten en Martijn Koenen en oud-profvoetballer Jan Poortvliet. Als opleidingscentrum trainen en begeleiden zij BVO (betaald voetbalopleiding) spelers, alsmede talenten uit het amateurvoetbal uit de gehele regio maar zij hebben zeker oog voor gemotiveerde recreatie spelers dus ook voor meisjes en dames die naar een hoger niveau willen. Soccer Academy Eindhoven (SAE) heeft een maatschappelijke / sociale doelstelling, gericht op de ontwikkeling van alle jeugdspelers uit de regio ieder op zijn / haar niveau.

Technisch manager Marc Scheepers over de samenwerking: “De afgelopen hebben we al op verschillende vlakken samengewerkt. Zo zijn er vanuit SAE al een aantal jeugdspelers die de stap hebben gemaakt naar de FCE Randstad Academy. Nu professionaliseren we onze samenwerking zodat we deze positieve ontwikkeling kunnen voortzetten!”

Oprichter van SAE Jörgen Smits is blij met deze stap: “Soccer Academy Eindhoven heeft een maatschappelijke doelstelling, een doelstelling die gericht is op de ontwikkeling van alle jeugdspelers uit de regio ieder op zijn / haar niveau. Samen met FC Einhoven zetten we nu een mooie stap!”