Wij zijn er voor jullie

De Soccer Academy Eindhoven verzamelt de beste jeugdtrainers om zich heen.

Wij willen dat onze spelers optimale aandacht krijgen!

Graag stellen wij u ons team voor:

Frank Scholten
Frank Scholten
Oprichter en voormalig eigenaar van de Voetbalacademie Toppers en voormalig jeugdtrainer van de Willem II Academie. Frank is in bezit van de diploma’s UEFA C-Youth en UEFA B. Tevens gespecialiseerd in cognitieve trainingsvormen en techniektraining en beheerst de 6 breinprincipes (BCL Instituut). Frank is een ervaren, energieke en zéér gedreven jeugdtrainer die spelers daadwerkelijk doorontwikkeld. Frank beschikt over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden.
Jan Poortvliet
Jan Poortvliet
Trainer Jan Poortvliet: Jan is een boegbeeld als trainer en als oud professioneel speler. Jan is al jaren actief bij de Soccer Academy Eindhoven, hij is uitstekend in staat om spelers van iedere leeftijdsgroep te trainen en dat is tevens 1 van zijn kernkwaliteiten. Jan is gedreven en legt de lat zeer hoog en zal spelers aantoonbaar beter maken. Hij heeft een arsenaal van oefenstof wat uitstekend past bij de Soccer Academy Eindhoven. Tevens is Jan gespecialiseerd in het “optrainen” van geblesseerde spelers of in 1 op 1 training geven. Jan heeft natuurlijk enorme naam gemaakt als hoofdtrainer bij Helmond Sport, Telstar, FC Den Bosch en Southampton. Jan durft ook in te zetten op jonge talentvolle spelers. Jan is tevens actief geweest als trainer in het buitenland Engeland ,Roemenië en China zijn daar voorbeelden van. Jan is als speler actief geweest bij o.a. PSV, Roda JC, Nimes, RAFC Antwerp en 19-voudig international, tevens de WK finale gespeeld tegen Argentinië in 1978. Momenteel traint Jan RKSV Nuenen 1 en de o18 van FC Eindhoven, Jan is in bezit van het hoogste diploma Coach Betaald Voetbal.
Peter Coumans
Peter Coumans
Peter Coumans is een uitstekende en zeer ervaren trainer die al meer dan 30 jaar in het vak zit. Peter is vooral op de zondagochtend aanwezig als trainer van de BVO groepen.De lat wordt enorm hoog gelegd door Peter waardoor spelers zich optimaal onder zijn leiding kunnen ontwikkelen. Peter kan zijn oefenstof uitstekend vertalen naar de wedstrijd situatie waardoor spelers zich bewust zijn waarom ze deze oefenstof doen. Peter heeft zelf op hoog niveau gevoetbald (FC Eindhoven) en heeft erg veel clubs getraind (senioren en jeugd). Hij is ook actief geweest als jeugdtrainer bij BVO’s en zelfs jeugdtrainer geweest in China. Peter is in het bezit van UEFA A.
Wilco van Gestel
Wilco van Gestel
Wilco is een een hoofdtrainer van de Soccer Academy Eindhoven en kan voor iedere leeftijdsgroep ingezet worden en dat gebeurt ook. Wilco traint bij ons spelers tussen 6-21 jaar. Wilco is al vele jaren actief bij de Soccer Academy Eindhoven. Wilco is een innovatieve trainer die zich blijft ontwikkelen als trainer. Hij heeft enorme stappen gemaakt en is uitstekend in staat om iedere groep te trainen. Wilco is ook gespecialiseerd in het geven van cognitieve trainingsvormen en is iedere vrijdag en zondag actief bij ons. Wilco is momenteel trainer van UNA o16 en voorheen trainer van Unitas’59 o14, assistent trainer Unitas’59 o15 en assistent trainer van Willem II o10. Hij is in bezit van UEFA C Youth en gaat volgend seizoen starten aan de UEFA B cursus.
Menno Smits
Menno Smits
Menno is een hoofdtrainer van de Soccer Academy Eindhoven en kan iedere leeftijdsgroep trainen. Menno is een uitstekende trainer met prima pedagogische en didactische kwaliteiten en ontwikkelt zichzelf iedere training. Hij legt de lat steeds hoger en “eist” meer van de spelers, die zich vervolgens prima ontwikkelen. Dat Menno een potentiële top trainer gaat worden is FC Den Bosch ook niet ontgaan. Vanaf dit seizoen is Menno actief als assistent trainer van FC Den Bosch o11. Mooie leermomenten voor Menno. De Soccer Academy Eindhoven leidt niet alléén spelers op ook trainers maken prima stappen en ontwikkelen zich naar een hoger niveau.
Lucas Stinga
Lucas Stinga
Lucas Stinga (zoon van oud prof-speler Ovidiu Stinga). Lucas is een zéér talentvolle jeugdtrainer die al enkele jaren actief is bij de Soccer Academy Eindhoven. Lucas is pedagogisch en didactisch sterk voor een 16 jarige. Hij traint bij ons de spelers tussen de 6-12 jaar. Lucas is meestal verantwoordelijk voor de Basic groep. Dit doet hij uitstekend en de spelers komen wekelijks met veel plezier trainen. Lucas beheerst de trainingsmethodiek uitstekend van de Soccer Academy Eindhoven. Lucas voetbalt zelf bij UNA o17 en heeft daarvoor in de jeugdopleiding van Helmond Sport en FC Eindhoven gevoetbalt.
Luc Scholten
Luc Scholten
Luc is een beginnend trainer en reeds een aantal maanden actief als trainer binnen de Soccer Academy Eindhoven. Luc ontwikkelt zich prima en is als assistent trainer meestal verantwoordelijk voor de TOP class (7-10 jaar). Luc heeft zelf een prima techniek en kan de oefeningen goed voordoen en uitleggen. Luc is 18 jaar en voetbalt bij UNA o19 daarvoor heeft hij 6 jaar in de jeugdopleiding van Willem II gevoetbalt.
Tijn Lagendijk
Tijn Lagendijk
Tijn is een hoofdtrainer van de Soccer Academy Eindhoven en beheerst onze methodiek goed, hij past deze voornamelijk toe in het trainen van basic-top spelers in de leeftijd van 11-12 jaar. Tijn kan ingezet worden op iedere leeftijdsgroep. Tijn is een leergierige en innovatieve trainer die veel investeert in zichzelf. Tijn is momenteel ook hoofdtrainer van Unitas’59 o13 wat uitkomt in de 1e divisie. Voorheen is Tijn actief geweest als trainer bij vv Geldrop en hij is in bezit van UEFA C Youth.
Mathe Gakhoidze
Kevin van Uden
Darius Stinga
Mark Kruyzen
Jari Kortleever
Björn Cuppen