Partners Soccer Academy Eindhoven

R.K.V.V. Best Vooruit, in 1930 opgericht, is een voetbalvereniging waar het sportieve element wordt verbonden met een sociaal-maatschappelijk belangrijke en verantwoordelijke positie binnen de Bestse gemeenschap. Ruim 1200 leden, daarvan meer dan 750 jeugdleden, vertegenwoordigen een goede doorsnee van de bevolking van Best.

Samen met anderen sportief een mooie prestatie leveren, het stimuleren van de positieve ontwikkeling van normen en waarden binnen en buiten het veld zijn belangrijke doelstellingen, dit alles onderhouden binnen een financieel gezonde huishouding. Maximale doorstroming van vooral Bestse jeugd vanuit een kwalitatief hoogstaande jeugdopleiding naar het hoogste niveau binnen het amateurvoetbal (momenteel speelt het vaandelteam 4de divisie zondag van de KNVB) is een streven. Daarbij sluit R.K.V.V. Best Vooruit de ogen niet voor de buitenwereld en blijft gastvrij voor nieuwe leden.

Ook het voortdurend ontwikkelen van de prachtige accommodatie (denk aan de aanleg en het onderhoud van moderne speelvelden voor alle teams, kantine voorzieningen etc.) is van belang voor het behoud van de belangrijke betekenis die R.K.V.V. Best Vooruit heeft voor Best en de regio.

R.K.V.V. Best Vooruit; een club om trots op te zijn!