Partner Soccer Academy Eindhoven

Slamstox

Slamstox helpt ambitieuze student-athletes bij het vinden van scholarships aan universiteiten in de Verenigde Staten. Heb jij er wel eens over nagedacht om college soccer te spelen? College soccer is de combinatie tussen voetbal en studie in Amerika. Meer dan 1,500 Amerikaanse universiteiten bieden college soccer aan voor zowel mannen als vrouwen die graag voetbal en studie willen combineren. College soccer spelen voor een Amerikaanse universiteit is de perfecte manier om jouw voetbal te verbeteren, zowel mentaal als fysiek sterker te worden, een netwerk van internationale vrienden op te bouwen en een hoogwaardig diploma te behalen die de fundering van jouw succesvolle carrière gaat betekenen.
Het is ook mogelijk om via een universiteitsteam prof te worden. Elk jaar transfereren er steeds meer college voetbalspelers naar de MLS (Major League Soccer) en de NWSL (National Women’s Soccer League) in Amerika.

slamstox

Slamstox is gespecialiseerd in de begeleiding om in Amerika een scholarship te verdienen. Samen met Soccer Academy Eindhoven organiseert Slamstox ook trainingen en voorspeeldagen.

Klik hier voor meer informatie over Slamstox. Heb je een vraag voor Slamstox?

Stuur dan een berichtje naar info@slamstox.com of bel ze op 06-19873272.