Beste Leden van Soccer Academy Eindhoven,

De afgelopen periode hebben wij na een aantal positieve gesprekken een nieuwe locatie gevonden. Een locatie waarmee we de Soccer Academy Eindhoven verder op de kaart kunnen zetten als voetbalschool, buiten deze locatie is het voor ons ook een club waarvan wij denken dat we hun op diverse vlakken goed kunnen ondersteunen.
Met trotst kunnen we mededelen dat BEST VOORUIT de club is waarmee we volgend seizoen gaan samenwerken, een club met veel leden en een geweldige accommodatie voor onze activiteiten. Voor ons en Best Vooruit een goede weg om in te slaan voor de toekomst. Buiten het feit dat we nu vrijdags en zondags op 1 locatie zitten, zijn het geven van clinics en het ondersteunen van spelers/ trainers, maar zeker ook voor onze toernooien allemaal voordelen voor zowel Best Vooruit als Soccer Academy Eindhoven.
Soccer Academy Eindhoven zegt dan ook met deze club gaan we er dan ook BEST op VOORUIT
Locatie adres Best Vooruit Sportpark de Leemkuilen Sportlaan 4 5683 CS te Best
Uiteraard zullen de kaarten en kleding die aangeschaft worden tijdens dit seizoen gewoon doorlopen en geldig blijven op de nieuwe locatie.
Aankomende maanden zullen wij u dan ook op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen, zoals het tijdstip van starten op de nieuwe locatie en wanneer we stoppen op de huidige locaties. Dit zullen wij tijdig communiceren (verwachting tot 1 juli, wellicht iets langer).
Onze teams module bij v.v. Gestel blijft gewoon op die locatie doorlopen en staat los van de voetbalschool bij BEST VOORUIT.

WIJ ALS SOCCER ACADEMY EINDHOVEN HOPEN JULLIE DAN OOK OP DEZE LOCATIE IN SEIZOEN 2023-2024 WEER TE MOGEN BEGROETEN.

NAMENS TEAM

SOCCER ACADEMY EINDHOVEN EN BEST-VOORUIT

Soccer Academy Eindhoven
Published On: March 22nd, 2023Categories: Nieuws
Toernooien SAE

Toernooien Soccer Academy Eindhoven

De Soccer Academy Eindhoven organiseert ieder jaar 4 BVO toernooien.
Toernooien SAE