SOCCER ACADEMY EINDHOVEN GOES ROEMENIË,

Door onze goede contacten in Roemenië, hebben wij het laatste seizoen diverse jeugdspelers uit verschillende steden uit Roemenië op stage gehad bij SAE.
Uiteindelijk heeft dit geleid tot een nog nauwere samenwerking met onze Roemeense contacten aldaar. Op vrijdag 23 juli zijn wij met een behoorlijk grote delegatie van SAE vertrokken naar Roemenië om daar 2 voetbalkampen te draaien.
Het eerste kamp vond plaats in Pitesti, er waren zeker 70 spelers in de leeftijdscategorie van 5-16 jaar.
Ons doel was om de Roemeense spelers kennis te laten maken met de Nederlandse voetbalschool en zeker met de methodiek van SAE.
Het werd een enorm succes, 4 dagen lang hebben de spelers 2 keer per dag getraind in de enorme hitte. Het niveau van de spelers was behoorlijk hoog en de motivatie en het enthousiasme droop ervan af.
Op dinsdagmiddag zijn wij vertrokken naar Cluj om daar bij de academie van Universitatea “U” Cluj nog een een 100-tal spelers te trainen.
Ook de Roemeense pers kreeg lucht van onze aanwezigheid wat resulteerde in een heus interview bij de Roemeense “ESPN”.  Frank Scholten en Jan Poortvliet gaven een interview aan de Roemeense televisie.
Een geweldige ervaring wat zeker in de toekomst een vervolg gaat krijgen.
Met speciale dank aan Rares Bolma en Addi Crisan die alles tot in de puntjes verzorgd hadden voor de trainers van SAE.
Published On: August 10th, 2021Categories: Nieuws
Toernooien SAE

Toernooien Soccer Academy Eindhoven

De Soccer Academy Eindhoven organiseert ieder jaar 4 BVO toernooien.
Toernooien SAE