Soccer Agency – Wie zijn Wij

De Soccer Agency Eindhoven is ontstaan uit de Soccer Academy Eindhoven. De Soccer Academy Eindhoven traint erg veel BVO spelers die tevens de vraag stelde of wij hun kunnen begeleiden in hun verdere professionele voetbalcarrière. Jörgen Smits initiatiefnemer van de Soccer Academy Eindhoven is derhalve officiële KNVB Intermediair sinds 2017.

Wij creëren een vertrouwensband met onze spelers, onze core business is loopbaanbegeleiding voor voetballers, oftewel, we helpen voetballers bij het vinden van een nieuwe club, eventueel via stages, of bij het maken van keuzes tussen diverse clubs.
Sinds 2017 is Soccer Agency Eindhoven in het bezit van de licentie voor zaakwaarnemer/intermediair, geregistreerd bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en aanvragend lid van ProAgent, de vereniging van zaakwaarnemers.

Pro Agent

Visie Pro Agent

De spelersmakelaar begeleidt en adviseert clubs en spelers rondom het aangaan en uitvoeren van arbeidsovereenkomsten. De spelersmakelaar dient, direct dan wel indirect, doch aantoonbaar, de volgende diensten aan te kunnen bieden: Juridisch advies; Fiscaal advies; Financieel advies; Arbeidsbemiddeling; Carrièreplanning; (mental) Coaching. De spelersmakelaar beschikt over een professioneel netwerk in het internationale voetbal. Spelersmakelaar is een uniek beroep, een spelersmakelaar is een ondernemer en een all round manager op voetbaltechnisch gebied in de internationale arbeidsmarkt van de voetbalsector en een career manager van de speler.

Pro Agent
Jörgen Smits
Jörgen Smits

Mentale Begeleiding

Soccer Agency Eindhoven vindt het belang van mentale support erg belangrijk. Wij maken gebruik van de expertise van twee oud-profvoetballlers
namelijk Michael Lamey (Ajax, PSV, MSV Duisburg, Leicester City, AZ en RKC) en Eric Addo (Club Brugge, PSV, Roda JC).

Zij zijn gepokt en gemazeld in de voetballerij en hebben tegenslagen en succes momenten gehad.

Onderzoek wijst keer op keer uit dat mentale training – naast technische, tactische en fysieke training – onmisbaar is voor (top-) sporters om
optimaal te presteren. Mentale training of mental coaching is dus voor WINNAARS en zeker niet alleen voor sporters of teams ‘met een probleem’.

Hulpvragen van een Topsporter

  1. “Tijdens de training gaat het goed, maar in de wedstrijd komt het er niet uit?”
  2. “Hoe blijf ik mijn zenuwen de baas?”
  3. “Hoe beheers ik mijn emoties, bij tegenslag als verlies of blessure?”
Jörgen Smits samen met Technisch Manager Marc Scheepers van FC Eindhoven.

Jörgen Smits samen met Technisch Manager Marc Scheepers van FC Eindhoven.

Wij staan je dus ook bij, bij je contractonderhandelingen. Verder kunnen we je helpen met eventuele bijkomende zaken, zoals juridische bijstand, financiële planning, mentale coaching, “bij” trainen en werken aan je POP verbeterpunten. Tevens bieden wij een uitgebreidt Plyometrie/kracht/explosivisiteit en stabiliteitsprogramma aan. Ook op het gebied van supplementen bieden wij onze expertise aan Soccer Agency Eindhoven heeft een steeds groter en uitbreidend internationaal netwerk van contacten.