Partners Soccer Academy Eindhoven

GET INTO THE VYBE

De Soccer Academy werkt nauw samen met Vybe Supplements, onze contactpersoon Maikel Aerts zorgt ervoor dat onze voetballers een op maat suppletie pakket krijgen toegediend.
Heb jij ook interesse ? Neem snel contact op info@saeindhoven.nl.

Je bent bewust met je lichaam bezig om een leven lang actief en vitaal te blijven. Mind, body en soul in balans. Onze voedingssupplementen leveren een bijdrage aan het in balans komen van deze 3 pijlers. Zodat je je fitter, fijner en energieker kunt voelen en in iedere situatie het beste uit jezelf kan halen!

WHATS OUR VYBE?

Bij Vybe Supplements willen we een bijdrage leveren aan het welzijn van de mens en helpen je daarom graag bij het behalen van je individuele doelstellingen op een gezonde en verantwoorde manier.

Door een unieke combinatie, waarbij wij de samenwerking aan zijn gegaan met relevante gezondheidsprofessionals, leveren wij hoogwaardige, goed opneembare voedingssupplementen voor (top)sporters en de actieve mens. Onze supplementen kunnen een bijdrage leveren aan je algemene vitaliteit en je (maximale) sportprestaties!

Kwaliteit, zuiverheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom laten wij al onze producten testen op de afwezigheid van doping-gerelateerde stoffen in een gecertificeerd laboratorium. Zo voldoen al onze producten aan de eisen en normen van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT).

Vybe Supplements helpt u eruit te halen wat erin zit!

Get into the Vybe!